IMMOSCOOP vernieuwt vastgoedwereld

Is het u al opgevallen? Sinds midden 2016 staat IMMOSCOOP live. Een portaal waar particulieren én makelaars de nieuwste vastgoedadvertenties (lees: vastgoedprimeurs) lanceren. Een vernieuwend platform, geïnitieerd door 125 makelaars uit Antwerpen, dat héél snel aan populariteit wint in de online vastgoedwereld. En Allure Real Estate heeft daar mede voor gezorgd.

Overaanbod van vastgoedwebsites

Het succes van IMMOSCOOP komt niet onverwacht. De portaalwebsite pakt namelijk heel slim het overaanbod van vastgoedwebsites aan. Als u op zoek gaat naar een huurhuis, koopappartement of bouwgrond, moest u tot voor kort meerdere websites met een divers aanbod bezoeken. Een tijdrovende opdracht die verre van optimaal is. Iets wat Allure Real Estate al lang stoort.

De 'scoops' van de vastgoedwereld

Met IMMOSCOOP is er eindelijk een oplossing voor enerzijds de particulieren die vastgoed zoeken of aanbieden. En anderzijds de makelaars die hun vastgoed in de kijker willen zetten. Het nieuwe vastgoedaanbod komt namelijk de eerste maand exclusief op IMMOSCOOP te staan. Zo krijgen geïnteresseerden altijd een totaalaanbod op hun scherm van de nieuwste vastgoedprimeurs. Een maand na publicatie wordt het vastgoed pas op de andere platformen gepubliceerd. En met die 'scoop' maakt het IMMOSCOOP het verschil.

Nieuwsgierig naar de vastgoedprimeurs? Bezoek: www.immoscoop.be.

Allure Real Estate gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan